День лідерів дверного ринку 2019

Модус – офіційний партнер 6-ої всеукраїнської конференції «Лідери дверного ринку»

27 вересня відбулась Шоста галузева конференція – День лідерів дверного ринку, на якій зібрались фахівці дверної галузі із України.

Партнери та учасники присвятили зустріч складовим успішного дверного бізнесу, можливостям розширення каналів збуту.

В ході конференції були підняті такі питання: Як стати лідером у своїй ніші, які шляхи допоможуть розвитку галузі.

Конференція об’єднала більше 200 учасників, серед гостей – виробники вхідних та міжкімнатних дверей, продавці та постачальники дверей, комплектуючих, фурнітури.

Конференція була корисною як для новачків дверного бізнесу, так і для власників зі стажем. Програма була насиченою, учасники отримали цінний досвід, який доможе рухатись вперед!

Партнери мали змогу розмістити демонстраційні стенди своєї продукції. Компанія Модус представила новинки - дверні ручки Ilavio (Греція), ручки без розетки Nuda (Італія), продукцію для броньованих дверей Cippiera (Італія) та іншу дверну фурнітуру.

В якості спікерів виступали справжні практики дверного бізнесу за стажем:

Сергій Панченко - співзасновник ТОВ ТВК "ЄКАТЕРИНОСЛАВСЬКА
ДВЕРНА АРТЕЛЬ"
, розповідав про можливі шляхи розвитку виробника і постачальника.

Денис Мельников - власник компанії "VeryDveri" та керівник маркетингової платформи УДА, поділився досвідом організації роботи менеджера з продажів таким чином, аби він приносив максимальний прибуток.

Марина Акопова - директор з розвитку "Байкал шпон", підняла питання якості сервісу та його важливості для розвитку дверного бізнесу в Україні.

Олександр Лисенко - керівник департаменту "Двері" компаній Епіцентр К, відкрив статистичні дані продажів дверей в мережі Епіцентр та в інтернет-магазині 27.ua.

Традиційним блоком конференції стала дискусійна панель, де авторитетні експерти відповідали на актуальні запитання, ділились досвідом та давали гостям цінні поради.

Завершував офіційну частину Євген Потьомкін, презентацією Української Дверної Асоціації. Членам УДА відкриється ряд перспектив та можливостей, досягнення яких можливе лише силами об’єднання. Слоган асоціації – «Разом зможемо те, чого не зможемо поодинці». Головна умова для розвитку асоціації – збільшення кількості учасників щонайменше до 100 компаній, адже варто об'єднатись заради руху до Європи. Також були видані свідоцтва новим членам асоціації. УДА відкрита для співробітницва, приєднуйтесь до клубу однодумців!

Бажаючі стати членом УДА реєструйтесь за посиланням